Welke brokken kopen?

Wil je je hond laten overschakelen maar weet je niet waar te beginnen? 

Welke merken bieden we aan?

Een  sympathiek Italiaans merk met wat kleinere brokken op basis van maïs, rijst en erwten. Ze namen de tijd voor de ontwikkeling en werkt onder andere samen met  het Centro di Scienze Comportamentali del Cane, afdeling van de Universiteit van Padova. Geschikt voor kleine honden. Te krijgen in zakken van 3 of 12 kg.

Het mooie verhaal van het baasje van Nelson, een herderkruising met een voedselintolerantie. De Duitse Tessa Zaune-Figlar zocht een oplossing en creëerde met behulp van dierenartsen gespecialiseerd in voeding Anda's favoriete brok. Aardappelen, rijst en erwten vormen de basis voor de Farmer's Crunch. De iets duurdere Green Crunch variant is gemaakt van zoete aardappel, linzen en erwten. Door de kleinere brok ook geschikt voor kleine honden. Komt in zakken van 2 kg, 5 kg en 10 kg.

Reeds in 2004 startten Darrel en Damian met het opbouwen van expertise. Twintig jaar later hebben ze de ideaal uitgekiende brok, hun assortiment uitgebreid en zelfs erkenning gekregen van de 'Queen of England'. Tevens het enige merk met een volwaardige brok voor puppy's. Op basis van (ecologische gekweekte) soja, rijst en maïs. Komt in zakken van 2 kg of 15 kg

In 1980 gestart als Happidog, het oudste bedrijf in de lijst en de eerste vegetarische hondenvoeding op de markt. Door hun expertise ook de goedkoopste brokken uit de lijst. De Crunchy Nuggets zijn standaard, wat hardere brokken, ideaal voor de tanden, al hebben sommige honden ze graag geweekt. De basisingrediënten zijn soja, maïs en erwtjes. De VDog Traditional Flakes zijn een soort muesli van maïs, haver, bonen...  die met plantaardige melk altijd een succes is, maar ook gewoon met water of droog gegeten kan worden. Niet voor niets de eerste brokken die het in Groot-Brittannië tot in de conventionele supermarkt geschopt hebben.

  • Denkadog

Geen vegan producent en ook gemakkelijk in de standaard diervoedingzaak te vinden. Dit was de eerste brok die Anda at. In de Verenigde Staten zijn er veel conventionele merken die ook een vegan brok aanbieden (zoals Pedigree of Royal Canin). Deze brok bieden we dan ook vooral aan om te tonen dat een vegan dieet voor honden ook mogelijk is volgens de grote producenten. (Die Andapanda hopelijk onnodig zullen maken en de vegan producten de supermarkt in zullen duwen.)

Deze merken bieden we aan omdat we de producent vertrouwen en zeker zijn van het volwaardige en uitgebalanceerde karakter van de voeding. Hebben jullie graag een ander merk? Laat het ons weten en we zoeken of deze oplossing haalbaar is.

 Hieronder een tabel om het vergelijken wat gemakkelijker te maken.

Vergelijken goedkoop goedkope hondenbrokken korting brokken voeding hond

 

Geïnteresseerd in een proefpakket? Mail dan naar bart@veganda.eu en we stellen samen een geschikt starterspakket klaar.