A propos de nous

Leveren

We trachten steeds ten laatste binnen de 5 werkdagen te leveren. 

Word lid van ons abonnementsprogramma en ontvang een gratis levering!

 

Hoe inschrijven voor abonnement?

Gewoon bij je eerste bestelling het afronden van je betaling bij de levering kiezen voor de abonnementsformule.

De levering zal dan gratis zijn en ontvangt je bestelling dan de 4e zaterdag van de maand ontvangen. 

Je kan er ook voor kiezen om je eerste bestelling sneller (binnen de 5 werkdagen) te ontvangen. Hier moet je dan wel expliciet voor kiezen. Maar we herinneren je hier aan per mail.

In deze mail ontvang je ook de instructies voor de betaling en de levering voor de volgende maanden. Je betaalt telkens voor de 15e van de maand voor de bestelling van diezelfde maand. Als je voor deze formule kiest verwachten we een engagement van minstens 2 maanden. Uiteraard kan je steeds opzeggen.

Ook kan je steeds overschakelen naar een andere merk. Dit dien je wel steeds tijdig te laten weten via mail op bart@veganda.be.

Onze abonnementsformule biedt u uiteraard de flexibiliteit om uw bestellingen aan te passen en te wijzigen op basis van de behoeften van uw hond. U kunt ook genieten van exclusieve aanbiedingen en kan snoep bij bestellen die dan mee gratis geleverd zal worden.

Mis de kans niet om te profiteren van de gratis levering en selecteer bij je volgende bestelling het abonnementsprogramma!

 

Afhalen

Gratis afhalen is ook weer mogelijk. Indien je dit aanvinkt krijgt u van ons de mogelijkheid om een moment te kiezen waarop u uw bestelling kan komen oppikken te Helchteren. 

Voor vragen of verdere informatie kan u steeds terecht op bart@veganda.eu .